Tableau Introductie Training (1 dagdeel)

Wat is dit voor training?

Heb je van Tableau gehoord maar weet je niet zeker of het bij jouw werkzaamheden of organisatie past? Kom dan langs en geniet van een dagdeel hands-on training met Tableau. We laten je zien hoe je vragen vanuit de business kunt beantwoorden op basis van spreadsheets, ‘big data’ in databases, data opgeslagen in de cloud en meer.

We tonen je hoe je makkelijk je data tot leven kunt brengen in interactieve dashboards en sprekende grafieken vanaf een high level overzicht tot op rij niveau.

Is deze training iets voor mij?

Ben je nog niet bekend met Tableau, maar wil je graag weten welke mogelijkheden deze tool biedt en tegelijkertijd hands-on ervaring opdoen? Dan is dit de training voor jou! Indien je al Tableau gebruikt en op zoek bent naar een technische trainingssessie dan zijn er waarschijnlijk andere, meer geschikte, trainingen voor je. Kijk hiervoor op de Tableau trainingspagina.

Wat is de minimum vereiste ervaring om aan deze training deel te nemen?

Geen.

Wat kost deze training?

De training wordt volledig gratis verzorgd.

Wat moet ik meenemen?

Neem svp je eigen laptop mee en zorg ervoor dat je (de proefversie van) Tableau hebt geinstalleerd.

Waar is de training?

De training wordt gegeven in Amsterdam Zuid-Oost. Deze locatie is heel goed te bereiken met OV en auto (voldoende parkeer gelegenheid mits aangemeld).

Waarom organiseren jullie deze gratis Tableau training?

Wij zijn een belangrijke partner voor Tableau en de grootste reseller in Europa. Wij vinden het geweldig om zo veel mogelijk mensen in aanraking te brengen met Tableau en ze te laten zien wat het kan betekenen voor hun organisatie en carrière.