|   The Data School

Training

Tableau is een intuïtief product. Maar net als met ieder software product zorgt een periode van intensieve training voor een beter resultaat.

Training opties

Leer van onze gecertificeerde Tableau trainers en kies de inhoud en timing welke het beste past bij jouw organisatie.

We bieden alle officiële trainingen van Tableau aan met ieder ruimte voor max 15 deelnemers. Meer informatie vind je hieronder.

Daarnaast kunnen we ook op maat training aanbieden. We bepalen dan samen wat het niveau van de deelnemers is, en wat de leerdoelen zijn. Deze trainingen worden op on-site of bij ons op kantoor gegeven.

Helemaal nieuw in Tableau? Schrijf je dan in voor onze GRATIS Tableau Introductie training.

Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

Gratis Tableau Introductie Training 101 (1 dagdeel)

Ben je nog niet bekend met Tableau, maar wil je graag weten welke mogelijkheden deze tool biedt en tegelijkertijd hands-on ervaring opdoen? Dan is dit de training voor jou! Met een groep van max 10 andere trainees leer je de basis beginselen van Tableau.

MELD JE GRATIS AAN!

Alteryx introductie training (1 dagdeel)

Leer hoe je databronnen kunt koppelen, opschonen, aanpassen, voorspelling analyses maken, rij afstanden bepalen etc. Schrijf je vandaag nog in voor deze introductie training van deze fantastische tool, Alteryx.

MEER INFORMATIE

Tableau Desktop I: Fundamentals (2 dagen)

Een twee daagse training ontworpen voor beginners en gebruikers met enige ervaring. Tableau Desktop I: Fundamentals is voor iedereen die met data werkt, ongeacht hun technische of analytische achtergrond.

Deze training behandelt de belangrijkste concepten en technieken in Tableau Desktop. Deelnemers leren hoe zij een brede variëteit aan visualisaties kunnen maken en hoe zij deze kunnen combineren in een interactief dashboard.

LEES MEER

Tableau Desktop II: Intermediate (2 dagen)

Wilt u een Tableau power user worden? Deze tweedaagse training is voor de professional met een ruime ervaring in het werken met Tableau welke zijn werk naar een volgend niveau wil tillen.

Deelnemers moeten de fundamentele concepten achter het bouwen van worksheets en dashboard begrijpen, maar hoeven minder ervaring te hebben met complexe table calculations of geavanceerde visualisaties.

LEES MEER

 

Tableau Fundamentals & Intermediate Accelerated (Combo) (3 dagen)

Bent je direct op zoek naar een team van Tableau gurus binnen je organisatie? De driedaagse combo training behandelt de onderwerpen uit de Fundamentals en Intermediate trainingen in 3 dagen vol met caffeine, data, visualisatie en analyse, en je bespaart 1 volle dag.

LEES MEER

 

Tableau Email Training (14 dagen)

Deze training bevat een dagelijkse email, voor 14 dagen (alleen op werkdagen), met verklaringen, trucs en tips, suggesties, leesmateriaal en activiteiten. Ideaal om te gebruiken tijdens je Tableau Desktop trial. Na 14 dagen kun je behoorlijk uit de voeten met Tableau.

Self-paced training

Leer jezelf het beste uit Tableau te halen door gebruik te maken van de meer dan 100 korte video’s, gesorteerd per onderwerp. Dit is de juiste keuze als je wilt leren en trainen in je eigen tempo.

Alle training video’s zijn beschikbaar gratis op Tableau zijn website.

Lees meer