Consultancy

Haal het beste uit je software met onze gecertificeerde consultants die klaar staan om je te helpen met het opschonen van je data, modellen te bouwen, interactieve data visualisaties te creëren. Alles met Tableau en Alteryx.


Training

We bieden diverse trainingen in Tableau en Alteryx, van beginners tot gevorderden, van online tot klassikaal, van architectuur tot gebruiker. Onze gecertificeerde trainers staan klaar voor je. Ook voor alle thuis werkers.


Support

Het aller belangrijkste onderdeel als je aan de slag gaat met software is nog steeds optimale support. Wij helpen je met technische en 'how to' vragen en dat meestal binnen een uur. En voor onze Tableau en Alteryx klanten volledig gratis!


Licenties

Als Tableau en Alteryx partner verkopen we niet alleen licenties, maar helpen we met de juiste keuze te maken bij het kopen van de combinatie die het beste bij jouw organisatie past. Neem contact met ons op voor gratis advies.

Hoe self-service analytics van Tableau bol.com helpt een data-driven organisatie te worden

Anne van den Brink, Business Intelligence Manager bij bol.com, vertelt over het belang van snelle, agile data analyse in online retailing en hoe Tableau bol.com helpt in de transformatie naar een data-driven organisatie waar medewerkers hun eigen data behoeften kunnen vervullen. Lees het interview met bol.com (Engelstalig)
Wij helpen je graag om data gedreven te kunnen werken

In samenwerking met Tableau hebben we een methode ontwikkeld om een data gedreven organisatie neer te zetten.

Hoe gaat jouw organisatie beslissingen nemen op basis van up-to-date data, zodat je de concurrentie voor blijft, sneller beslissingen kunt nemen en de juiste focus houdt. Wij helpen je een data-gedreven cultuur op te bouwen binnen jouw organisatie.

Lees meer over data cultuur

Tableau prijzen

We helpen je graag om de juiste licenties voor jouw organisatie te kiezen.


Recente blogposts

Predictive analysis en Alteryx, leuk hoor maar HOE dan?

Data science, de toekomst voorspellen met data en machine learning waren de hot items in de afgelopen tijd: elk bedrijf zou zijn data moeten gebruiken om de toekomst te voorspellen en er liggen enkel gouden bergen in het verschiet. Ondertussen weten we dat de gouden berg minder hoog zijn dan dat er wellicht werd voorgespiegeld […]

Manieren van rapporteren

Er zijn vele manier van rapporteren. Wat past er nu het beste bij jou en je organisatie? Deze vraag is niet zo even in een blog te beantwoorden. We weten wel dat het gaat om het overbrengen van informatie op detail of globaal niveau. De data kwam vroeger altijd van een persoon met een bepaalde […]

Thuiswerken en data

Sinds 13 maart 2020 werken veel mensen vanuit huis. Dit geeft nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Ons team werkt ook alweer 11 weken vanuit huis. Sales, marketing, customer success en de consultants zijn de hele dag op afstand voor onze klanten aan het werk. Dit is even wennen, al was het technische deel voor ons redelijk […]